Confidenţialitate

2 jucători ai naționalei României, pe lista L’Equipe a echipei ideale de fotbal | AUDIO

Doi jucători ai naționalei Românie se află pe lista „echipei ideale” după prima etapă a grupelor de la Euro 2024. Fotbaliștii români i-au impresionat pe jurnaliștii străini. Englezii l-au numit pe Valentin Mihăilă – „demonul din România”. Au apreciat viteza cu care aleargă pe teren.

EMBED CODE Copiază codul de mai jos pentru a adăuga acest clip audio pe site-ul tău.

UEFA a făcut un top al celor mai rapizi fotbaliști din prima etapă a grupelor de la Euro. Atacantul României – Valentin Mihăilă – se află pe primul loc: 35,9 kilometri pe oră.

„Cum am spus, grupul nostru cred că poate opri orice echipă. Sunt sigur că putem bate pe oricine din acest Campionat European”, a spus Valentin Mihăilă.

Jucătorul celor de la Parma a fost numit „Demonul din România” de jurnaliștii de la Dailymail.

Publicația din Franța – L’Equipe a configurat și echipa ideală după primele meciuri din grupe. Pe lista celor 11 fotbaliști se află și doi români. Radu Drăgușin – „și-a confirmat statutul de cel mai bun jucător român la nivel înalt”, scriu francezii.

Al doilea este Nicolae Stanciu – căpitanul României. „A marcat unul dintre cele mai frumoase goluri din această etapă, în victoria României cu Ucraina”, notează jurnaliștii de la – L’Equipe.

Sursa foto: Shutterstock

Citește și: Edi Iordănescu, înaintea meciului cu Belgia: Avem nevoie de calm și echilibru. Trebuie să fim ponderați ca să putem rămâne conectați și inteligenți