Confidenţialitate

2 dintre 3 presupuși dealeri de droguri ai lui Vlad Pascu, în arest la domiciliu. Decizia Curții de Apel București este definitivă

Doi din cei trei presupuși dealeri ai lui Vlad Pascu, autorul tragediei rutiere de la 2 Mai, scapă de închisoare pentru moment. Ei vor sta în arest la domiciliu – a decis Curtea de Apel București, printr-o sentință definitivă.

Este vorba de Costin Anton Constantin și Ștefan Ciprian Constantin. Singurul care mai rămâne în arrest preventive este Tudor Duma.

Cei doi sunt obligați să se prezinte în faţa judecătorului de cameră preliminară sau a instanţei de judecată ori de câte ori sunt chemați, să nu comunice cu alți inculpați sau martori. În caz contrar, se pot întoarce în arrest.

Presupușii dealeri ai lui Vlad Pascu, autorul tragediei rutiere de la 2 Mai, soldat cu moartea a doi tineri, au fost trimiși în judecată la începutul lunii decembrie.

Cei trei sunt acuzați de trafic și deţinere de droguri de risc şi de mare risc, în formă continuată, deţinere fără drept de droguri de risc, în vederea consumului propriu şi nerespectarea regimului armelor şi muniţiilor.

Autorul accidentului se află, de-asemenea, în arest. Mama lui, Miruna Pascu, a scăpat recent de arestul la domiciliu, fiind cercetată sub control judiciar, după ce ar fi şantajat o martoră din dosarul în care este cercetat fiul ei.

Sursa foto: Inquam Photos / George Călin

Citește și: Miruna Pascu, mama lui Vlad Pascu, scapă de arestul la domiciliu. Decizia este definitivă