15 martie în muzică

S-a născut will.i.am, de la Black Eyed Peas.

2008– Şase oameni au fost acuzaţi de conspiraţia de fraudare a festivalului Isle of Wight, încercând să vândă bilete false. A fost demarată o anchetă după ce aşa ceva se mai întâmplase cu un an în urmă, când headliner era trupa Rolling Stones.

2005 – Fostul membru al trupei Stone Roses, Ian Brown, a fost arestat după ce a fost implicat într-un incident violent la un concert din San Francisco. Un fan a urcat pe scenă şi l-a atacat pe cântăreţ, care apoi s-a luat la bătaie cu un agent de pază. Brown a fost arestat la hotelul său, după concert, dar a fost eliberat fără nicio acuzaţie.

2004George Harrison, Prince, Bob Seger, The Dells, Traffic şi ZZ Top au fost incluşi în Rock and Roll Hall of Fame.

2002Yoko Ono a dezvelit o statuie de bronz a lui John Lennon, plasată în Aeroportul John Lennon, din Liverpool. În aeroport mai exista o schiţă cu portretul lui Lennon pe care scria: ‘Deasupra noastră este doar cerul’.

2000Sir Paul McCartney a confirmat că el şi Heather Mills au o relaţie.

1999Bruce Springsteen a fost inclus în Rock n’ Roll Halll of Fame.

1975 – S-a născut will.i.am, de la Black Eyed Peas.

1973Roberta Flack a fost în prima poziţie a topului US cu single-ul ‘Killing Me Softly With His Song’, iar Elton John a fost nr.1 în topul albumelor cu ‘Don’t Shoot Me I’m Only the Piano Player’.