140 de tehnicieni pregătesc scena pentru Depeche Mode

Concertul Depeche Mode va avea loc miercuri, pe Arena Naţională din Bucureşti.

Scena pe care Depeche Mode va concerta la Bucureşti va avea un design special, unic în lume, bazat pe elemente vizuale impresionante, întregul concept scenografic fiind gândit de celebrul Anton Corbijn, responsabil pentru designul şi fotografiile albumului ‘Delta Machine’.

Celebri pentru show-urile live spectaculoase, Dave Gahan, Martin Gore şi Andy Fletcher nu îşi vor dezamăgi fanii nici de această dată, scena, a cărei construcţie a început deja pe Arena Naţională din Bucureşti, fiind una cu adevărat specială, unică în lume.

Designul inovator a fost gândit de Anton Corbijn şi are la bază elementele grafice care se regăsesc şi în noua identitate vizuală a trupei.

Practic, logoul Depeche Mode a fost sursa de inspiraţie pentru uriaşele ecrane de proiecţie ce vor asigura un spectacol video impresionant. De altfel, echipa de producţie a trupei va veni cu propriile instalaţii de sunet şi lumini, peste 700 de kilowaţi asigurând reuşita unui show electrizant.

Scena a fost transportată din Germania cu ajutorul a opt tiruri, pentru asamblarea sa fiind necesare trei zile şi o echipă de peste 140 de tehnicieni. Aceştia vor avea la dispoziţie patru motostivuitoare şi o macara de 60 de tone pentru a putea ridica întreaga construcţie, care măsoară 21 de metri în deschidere şi 15 metri în adâncime. Podiumul se află la o înălţime de 2,4 metri, acoperişul fiind montat la 15,5 metri faţă de sol.

Concertul Depeche Mode va avea loc miercuri, pe Arena Naţională, accesul publicului fiind posibil începând cu ora 17.00, la toate cele trei intrări amenajate, pe bulevardul Basarabia, strada Maior Coravu şi strada Pierre de Coubertin.

În jurul orei 19.45 va începe concertul trupei FOX, urmat de show-ul Depeche Mode.