Confidenţialitate

14 martie in muzica

2008Peter MacBeth, membru al trupei The Foundations, a fost acuzat că a abuzat sexual o fetiţă, de patru ori în decursul a şase ani şi a descărcat clipuri pornografice cu minori de pe Internet.

2001 – Fosta membră a trupei Spice Girls, Geri Halliwell, a fost amendată cu 400 de lire sterline pentru depăşirea vitezei legale şi i-a fost suspendat permisul de conducere pentru şase săptămâni.

2001Peter Blake, care a creat coperta albumului ‘Sgt Pepper’ (The Beatles) a dat în judecată casa de discuri a trupei, pentru a cere mai mulţi bani. În 1967, Blake a fost plătit cu 200 de lire sterline pentru designul copertei, dar acum vroia mai mult.

1995 – Odată cu lansarea albumului ‘Me Against the World’, Tupac Shakur a devenit primul artist care a avut un album de nr.1 în top Billboard, el fiind la închisoare.

1983Jon Bon Jovi, Richie Sambora şi Alec John Such au format Bon Jovi.

1981Eric Clapton a fost spitalizat cu ulcer perforat în timpul unui turneu din SUA, pe care l-a şi anulat. S-a întors în spital peste cinci săptămâni, după ce a fost implicat într-un accident de maşină.

1933 – S-a născut Quincy Jones, producător, compozitor, cântăreţ.