14 februarie – TREI PREMIERE la Teatrul Național Craiova, Opera din Iași & Teatrul de pe Lipscani

Vă invităm la Sala Amza Pellea a ‘Teatrului Național’ din Craiova , la ‘Opera Națională’ din Iași precum și la ‘Teatrul de pe Lipscani’ (București) unde sunt programate trei premiere. Dedicate cuplurilor…și nu numai, reprezentațiile au fost programate sâmbătă, 14 februarie, de Ziua Îndrăgostiților. Amănunte – vineri, 13 februarie, în rubrica ‘Sus cortina!’, de la ora 17.15, la Europa FM.

Comedia ‘Dimineața de după… ‘ de Peter Quilter va avea premiera sâmbătă, 14 februarie, la ora 18.30, în Sala Amza Pellea a Teatrul Național din Craiova.

Cu trei nominalizări la Premiile ‘Tony’, acest muzical a fost montat pe scene din Marea Britanie, Olanda, Cehia, Finlanda, Polonia și Statele Unite.

Varianta craioveană este regizată de Mircea Cornișteanu – AUDIO.

Sâmbătă, la ora 18.30, în Sala Mare a Teatrului Național din Iași este programată premiera națională a spectacolului coregrafic ‘Imagine All the People’ după John Lennon, semnat de Gigi Căciuleanu.

Beatrice Rancea, managerul Operei Naționale IașiAUDIO.

Vor fi prezenți pe scenă soliștii și ansamblul de balet, dar și elevi ai Colegiului de Artă ‘Octav Bancilă’ Iași.

În București, la Teatrul de pe Lipscani va avea loc, sâmbătă, la ora 19.00, premiera spectacolului ‘Noi. Noua. Ne. Ni. Studii despre iubire’. Regia: Chris Simion. Distribuția: actrița Carla-Maria Teaha și dansatorii Irina Strungareanu si Denis Bolborea.