1200 de euro la DUBLU sau Nimic, în Deşteptarea

Alexandru, din Sibiu, a câştigat miercuri 1200 de euro, în emisiunea Deşteptarea de la Europa FM, la concursul DUBLU sau Nimic!

Cel mai palpitand concurs al acestei toamne, DUBLU sau Nimic i-a adus lui Alexandru, din Sibiu, suma de 1.200 de euro. El ar fi putut dubla această suma, însă a ales să se oprească, preferând să fie prudent, deşi Vlad Petreanu şi George Zafiu l-au asigurat că pentru marele premiu al dimineţii, de 2.400 de euro, întrebarea nu este grea deloc.

La încheierea concursului, Alexandru a aflat care era ultima întrebare pregatită pentru astăzi: Ce ține in mână Statuia Libertății din New York? A ştiut să dea răspunsul, cel care i-ar fi putut aduce 2400 de euro, dar a ales să nu rişte acceptând şi provocarea finală din partea lui Vlad şi George.

Cu banii pe care i-a câştigat astăzi în emisiunea Deşteptarea, Alexandru vrea să îşi facă reparaţii acasă.

Concursul DUBLU sau Nimic abia a început

Ascultă Deşteptarea, de luni până vineri, de la 7:00 la 10:00, cu Vlad Petreanu şi George Zafiu, şi poţi câştiga premii de mii de euro cash.

Cultura ta generală se transformă în premii cash, iar dacă ai curajul să mergi mai departe şi răspunzi corect, premiul se dubleză.

Pentru a putea participa la concurs, ascultă cu atenţie emisiunea Deşteptarea iar în momentul în care auzi semnalul de concurs, ai la dispoziţie 10 minute pentru a te înscrie, trimiţând un SMS la numărul 1721 (SMS cu tarif normal, valabil în reţelele de telefonie mobilă Vodafone, Orange şi Cosmote), cu textul DUBLU, urmat de numele şi orasul în care asculţi Europa FM.

Sunt înscrişi în concurs doar participanţii care au trimis SMS-uri valide, ce au fost recepţionate de către Europa FM, în intervalul de 10 minute de la momentul anunţării concursului în Deşteptarea.

Exemplu SMS valid: Dublu, Andrei Andreescu, Buzau

Cele mai spectaculoase lucruri vin în cantităţi duble! Câştigi premii de mii de euro cash şi îţi poţi dubla oricând premiul dacă ai curaj să accepţi următarea întrebare a matinalilor George Zafiu şi Vlad Petreanu!