10.000 de locuri de cazare, disponibile de astăzi prin programul Litoralul pentru Toţi

Începând de astăzi, peste 10.000 de turiști pot beneficia de sejururi la preţ redus prin ediția de primăvară a programului Litoralul pentru Toți.

Tarifele diferă în funcţie de staţiune, de clasificarea hotelului.

Pentru zona de nord a litoralului, staţiunile Mamaia – Constanța – Eforie, un sejur (6 nopți/persoană) ajunge să coste până la 205 lei la un hotel de o stea fără mic dejun, 235 de lei la un hotel de 2 stele fără mic dejun, 265 de lei la un hotel de 3 stele fără mic dejun, 315 lei la un hotel de 2 stele cu mic dejun, 425 de lei la un hotel 3 stele cu mic dejun, 485 de lei la un hotel 4 stele cu mic dejun și 605 lei la un hotel de 5 stele cu mic dejun. Tarifele maximale pentru 5 nopți/persoană ajung până la 765 de lei la un hotel de 3 stele și 985 de lei pentru un hotel de 5 stele.

Turiștii beneficiază de opțiunea all-inclusive.

Pentru stațiunile sudice, Costinești, Olimp, Neptun, Jupiter, Cap Aurora, Venus, Saturn, Mangalia, 2 Mai şiVama Veche,  tarifele pentru o vacanță de 6 nopți/persoană încep de la 159 lei la un hotel de o stea fără mic dejun și ajung până la 469 de lei pentru un hotel de 5 stele cu mic dejun.

Programul este iniţiat de Federația Patronatelor din Turismul Românesc, Asociația Națională a Agențiilor de Turism și Asociația Litoral-Delta Dunării.

 

Ascultă online Europa FM / Descarcă gratuit aplicaţia Europa FM pentru Android sau aplicaţia Europa FM pentru iOS