Confidenţialitate

1 IUNIE 2019 va intra în memoria copiilor din România ca “1 ZURLI E!”

Pe 1 iunie, de Ziua Copilului, Gașca Zurli vă așteaptă la cel mai tare carnaval pentru copii, din România. ”Transformăm Sala Palatului în cea mai frumoasă lume a copilăriei”, promite Gașca Zurli.

”1 IUNIE nu e o zi ca oricare alta, e 1 ZURLI E! Și eu, Mirela Retegan, fac an de an o promisiune: promit că Gașca Zurli va duce distracția în lumea copilăriei cât mai sus, cât mai departe! De aceea, spectacolele noastre sunt din ce în ce mai bune! Sunt foarte pretențioasă și atentă să oferim copiilor și părinților momente perfecte, numai bune de trecut în caietele cu cele mai prețioase amintiri.

M-am gândit mult și m-am ambiționat să fac cel mai mare CARNAVAL PENTRU COPII, DIN ROMÂNIA. În București vom avea 3 spectacole, într-o zi! Punem stăpânire, cu zâmbete, culoare și mare bucurie, pe Sala Palatului! Gașca Zurli îi așteaptă pe toți fanii să vină costumați de carnaval. Vom face o super paradă, vom dansa și vom cânta împreună! Și personajele Gașca Zurli vor fi mascate, așa cum nu le-ați mai văzut niciodată! Pregătim mari suprize, pe care le vom dezvălui una câte una. Mă gândesc mereu la copiii cu nevoi speciale din România și vă anunț că unul dintre spectacole este dedicat lor, exclusiv! Vor fi spectatorii noștri de seamă”,declară Mirela Retegan, fondatorul Zurli.

Biletele s-au pus în vânzare pe bilete.ro, în oficiile Poștei Române, în Magazinele Inmedio semnalizate Bilete.ro și în magazinele Germanos.