1.600 de euro câştigaţi marţi la Dublu sau Nimic

Să te laşi pe mâna soţiei poate fi cea mai bună variantă, după cum a descoperit marţi, în Deşteptarea, Cristi Câmpean din Alba Iulia, câştigătorul de la Dublu sau Nimic.

Cristi Câmpean din Alba Iulia a câştigat 1600 de euro astăzi, la Dublu sau Nimic, în Deşteptarea.

Pentru că nu i-a fost uşor să ia decizia de a merge sau nu până la capăt, după ce a răspuns corect la primele trei întrebări şi a câştigat 800 de euro, Vlad Petreanu şi George Zafiu i-au propus să intre în legătură directă prin telefon cu soţia lui, Codruţa, pentru un sfat de încredere. Codruţa l-a îndemnat să meargă mai departe, şi cum femeia are întotdeauna dreptate, Cristi Câmpean din Alba Iulia a câştigat în Deşteptarea 1.600 de euro.

Dublu sau Nimic, în fiecare dimineaţă în Deşteptarea

Fiecare răspuns corect îţi poate dubla premiul, până la 4.000 de euro. Dacă ai nevoie de ajutor, poţi face schimb cu George Zafiu şi Vlad Petreanu, iar în schimbul unei părţi din premiul tău îţi pot da variante ajutătoare.

Pentru a putea participa la concurs, ascultă cu atenţie emisiunea Deşteptarea şi, în momentul în care auzi semnalul de concurs, ai la dispoziţie 10 minute pentru a te înscrie, trimiţând un SMS la numărul 1721 (SMS cu tarif normal, valabil doar în reţelele de telefonie mobilă Vodafone, Orange şi Cosmote), cu textul DUBLU, urmat de numele şi orasul în care asculţi Europa FM.

Sunt înscrişi în concurs doar participanţii care au trimis SMS-uri valide, ce au fost recepţionate de către Europa FM, în intervalul de 10 minute de la momentul anunţării concursului în Deşteptarea.

Exemplu SMS valid: Dublu, Andrei Andreescu, Buzau

Câştigi premii de mii de euro cash şi îţi poţi dubla oricând premiul dacă ai curaj să accepţi următarea întrebare a matinalilor George Zafiu şi Vlad Petreanu!