Zoli Toth de la Sistem are planuri mari: organizează premiile Grammy de România – On Air Music Awards

Prima ediţie a Galei On Air Music Awards va avea loc pe 15 aprilie, la Teatrul Naţional din Bucureşti, a anunţat Zoli Toth, în exclusivitate la Europa FM

Zoli Toth de la trupa Sistem a anunţat, în această dimineaţă, la Europa FM, că Star Management organizează prima ediţie On Air Music Awards, o gală de premiere a elitei industriei muzicale din România.

‘Vor fi, de fapt, un fel de premii Grammy ale României, de aici ne-am inspirat. Cred că este nevoie de un punct de referinţă, atât pentru cei care ascultă muzică, cât şi pentru cei care vor ca industria muzicală românească să se schimbe un pic’, a explicat Zoli Toth.

Nominalizările se vor face din rândul artiştilor care au avut activitate în perioada 1 februarie 2012 – 1 februarie 2013. În ceea ce priveşte juriul, acesta va fi format din 30 de electori: ziarişti, critici, reprezentanţi ai caselor de discuri, directori de radiouri. În premieră, centralizarea voturilor va fi făcută de o firmă de audit, ‘pentru a nu mai fi discuţii!’ precizează Zoli Toth.

Accesul la eveniment se va face pe bază de invitaţii, dar 100 de bilete vor fi scoase la vânzare, în scopuri caritabile:’Preţul unui bilet va fi de o sută de euro. Banii pe care îi vom strânge astfel îi vom dona liceelor de muzică din Bucureşti, deoarece noi considerăm că pentru a avea o muzică bună, trebuie să investim în viitor’, a explicat Zoli Toth, la Europa FM.

On Air Music Awards va avea 21 de categorii şi va premia atât artiştii, cât şi oamenii aflaţi în spatele lor, precum manageri, promoteri şi organizatori de concerte.

Câştigătorii vor primi un trofeu din bronz, iar cel de la categoria Artistul Anului va fi păstrat de cel care şi l-a adjudecat până la ediţia următoare, când îl va înmâna viitorului câştigător. Lista cu nominalizările la premiile On Air Music Awards şi componenţa juriului vor fi făcute publice în curând.

Europa FM este partener media oficial al acestui eveniment. Invitaţii la Gala de Premiere vor putea fi câştigate de ascultătoriiEuropa FM.