Confidenţialitate

Zlatan Ibrahimovici va avea și un film biografic

Viața fotbalistului suedez de la Manchester United va fi ecranizată având la bază cartea autobiografică publicată în 2011 și care este “best-seller” în ultimii 6 ani în țările nordice.

Scriitorul care l-a ajutat să-și pună pe hârtie momoriile, David Lagercrantz a declarat pentru cotidianul “Aftenbladet” că a citit o variantă preliminară a scenariului, care i-a plăcut foarte mult.

Scriptul va fi gata la primăvară, Zlatan colaborează de câte ori are timp cu producătorii, iar momentan se caută actorii care să joace în film.

Povestea va începe când Ibrahimovici avea 9 ani și merge până când a ajuns la Juventus Torino în 2004.

Cartea “Eu sunt Zlatan” s-a vândut în 800.000 de exemplare și a fost tradusă în peste 30 de limbi, iar în ea apare inclusiv sezonul la FC Barcelona, de unde golgeterul scandinav a plecat după un conflict cu Pep Guardiola.

Amintim, Zlatan Ibrahimovici este singurul fotbalist din lume care a evoluat în Liga Campionilor cu 7 echipe diferite: Ajax, Juventus, Inter Milano, Barcelona, AC Milan, Paris St. Germain și Manchester United.

Are 36 de ani și -a retras anul trecut din naționala Suediei, pentru care a înscris 62 de goluri în 116 meciuri.

A revenit de curând în gruparea antrenată de Jose Mourinho, după ce a fost operat la ligamentele unui genunchi, iar medicii îi dădeau șanse foarte mici de recuperare.