Ziua Internaţională a Animalelor, sărbătorită de Fundaţia Speranta şi The Light Cinema

Din 4 octombrie 2003, data la care a fost lansat prima sarbatoare oficiala a animalelor, in Marea Britanie, acest eveniment a capatat amploare de la an la an.

Pe 4 octombrie, viata animalelor, in toate formele ei, este celebrata peste tot in lume, prin conventii si campanii de ajutorare a animalelor.

Fundatia Speranta si The Light Cinema va invita pe 4 octombrie la ora 20:00 sa sarbatoriti Ziua Animalelor si sa contribuiti cu o donatie simbolica de 55 lei pentru ajutorarea animalelor. Cei 55 lei donati prin cumpararea biletului includ accesul la filmul Elysium, popcorn si o bautura racoritoare.

Sambata, 5 octombrie incepand cu ora 11:00 ii invitam pe cei mici si pe parinti sa se alature campaniei initiate de Fundatia Speranta si sa doneze mancare, accesorii, jucarii pentru cainii aflati in adapostul Fundatiei Speranta. Doar in schimbul donatiei de produse si accesorii pentru caini, cei mici vor putea viziona filmul Strumpfii 2 3D Dublat si vor petrece o minunata dimineata de sambata la The Light Cinema.

Ambele evenimente au ca parteneri InterCom Film Distribution, delicateria Dona Nina si Fundatia VIER PFOTEN, care va fi prezenta la cele doua proiectii pentru a oferi informatii si mici cadouri copiilor. Toate donatiile voastre vor ajuta la ingrijirea si intretinerea cainilor salvati de VIER PFOTEN de pe strazi si cazati pana la adoptie in adapostul Speranta.

Biletele destinate evenimentul din 4 octombrie se pot achizitiona de la casele de bilete din incinta The Light Cinema.