Ziua Îndrăgostiților la Soci văzută de Cristian Țopescu (AUDIO)

Cristian Țopescu a intrat în atmosfera Weekendului Îndrăgostiților de la Europa FM și s-a întrebat sămbătă, în emisiunea ‘O dimineață de milioane’, care sunt sporturile de iarnă de care ne-am îndrăgostit.

Patinatorul român Zoltan Kelemen s-a clasat pe locul 23, vineri seară, în proba masculină din cadrul concursului de patinaj artistic de la Jocurile Olimpice de la Soci, câştigată de japonezul Yuzuru Hanyu. Cristian Țopescu a apreciat la Europa FM că patinajul artistic este cu siguranță unul dintre sporturile de care românii s-au îndrăgostit.

Dar comentariul lui nu s-a oprit la actul artistic pe patine. Dă click pe butonul play pentru a afla ce sport i-a mai atras atenția lui Cristian Țopescu la JO 2014!

Cristian Ţopescu este prezent în fiecare dimineaţă, de luni până duminică, în direct la Europa FM pentru a comenta ce se întâmplă la Soci, la Jocurile Olimpice de Iarnă. Atât în ‘Deșteptarea’ cât şi în emisiunea ‘O dimineață de milioane’ veţi putea asculta comentariul celei mai avizate voci din sportul românesc.