Zilele Porților Deschise la Casa lui Moș Crăciun

Între 20 şi 23 decembrie, la Bell’Agio Casa (Calea Rahovei nr. 157D, zona Uranus/Piața de Flori) se deschid porțile Casei lui Moș Crăciun, o reşedinţă plină de surprize culinare şi artistice, pentru toate vârstele

Timp de patru zile, între 20 şi 23 decembrie, în Bucureşti, la Bell’Agio Casa (Calea Rahovei nr. 157D, zona Uranus/Piața de Flori), Elfii și Crăciunițele vor purta vizitatorii mici și mari în atmosfera ‘fermecata’ a locuinței lui Moș Crăciun, unde îi vor îmbia cu dulciuri și produse tradiționale de sezon, îi vor invita să decoreze mini-brazi, să asculte povești în lectura unor actori cunoscuți sau să se bucure de spectacole de dans, teatru și balet.

Surprizele se vor ține lanț la Casa lui Moș Crăciun din Capitală, căreia vizitatorii îi pot trece pragul chiar de joi, 20 decembrie, ora 10:00. Intrarea în Casa lui Moș Crăciun este liberă.

Moș Crăciun își așteaptă vizitatorii în prima cameră a casei sale, Cămara Craciunesei, care va fi plină cu bunătăți tradiționale: tobă, cârnați, tochituri, sarmale și vin, dar și cu dulciuri de casă: cozonaci calzi, checuri, prăjituri, torturi, ciocolate și brioșe.

Cămara Craciunesei este locul destinat părinților și bunicilor, unde aceștia vor gusta pe lângă produsele tradiționale și delicatese: fursecuri cu ghimbir și mentă, ciocolată belgiană, ceaiuri regale și cafele de origine.

Detalii despre activităṭile din Casa lui Moṣ Crăciun se găsesc pe: www.casaluimoscraciun.wordpress.com si pe pagina de Facebook https://www.facebook.com/In.Casa.lui.Mos.Craciun