Confidenţialitate

Zi de BINE: Mara Oprea, campioană la înot și campioană la învins viața | AUDIO

“Mara Oprea avea 16 ani când a devenit vedetă în Arad, orașul de unde se trage. Consiliul Județean tocmai o alesese în campania „Arădeni cu care ne mândrim”. Trei ani mai tâziu și Mara nu mai este doar o fetiță cunoscută în Arad. Săptămâna trecută a câștigat medalia de aur în cadrul probei de 50 de metri spate la Jocurile Mondiale Special Olympics Malta 2022!

Dacă nu vă e deja clar, vă spun cea mai importantă bucată de informație acum – Mare are sindrom Down. Dacă o veți întâlni acum, veți cunoaște o fată veselă, curajoasă, isteață, curioasă, perseverentă, iubitoare. Și n-ați putea ghici câte obstacole a avut de dărâmat pentru ca astăzi să poată citi, să poată scrie, să fie sportivă de performanță, dar și să picteze, să danseze, și în general, să trăiască o viață bună.

Norocul fantastic al Marei are chipul oamenilor minunați care au înconjurat-o în permanență. A venit pe lume ca al doilea copil dorit de familia Oprea, copilul unor părinți care au știut să-I ofere tot sprijinul, înțelegerea și iubirea. Acum, și ea la rândul ei, oferă lecții de viață persoanelor din jurul ei și nu numai.

Zi de Bine despre Mara Oprea, campioană la înot și campioană la învins viața.

Dacă știți și voi vreo inițiativă locală despre care merită vorbit, un om fain care face lucruri care inspiră sau dacă puneți la cale vreo faptă bună, care are nevoie de susținere, scrieți-ne iute la zidebine@zidebine.ro”, a spus Melania Medeleanu la Zi de Bine.

EMBED CODE Copiază codul de mai jos pentru a adăuga acest clip audio pe site-ul tău.