Confidenţialitate

Zbor direct între București și Santander

Începând din data de 23 aprilie, orașele București și Santander vor fi conectate printr-un zbor direct, a anunțat marți WizzAir printr-un comunicat remis Europa FM.

Zborurile vor fi operate de două ori pe săptămână, în programul de vară, în zilele de marți și sâmbătă. Biletele pentru noua rută sunt deja în vânzare și pot fi rezervate pe wizzair.com sau prin intermediul aplicației mobile WIZZ de la doar 19.99 EUR, cu toate taxele obligatorii incluse, și includ un bagaj gratuit de mână cu dimensiunile de 40x30x20cm.

Santander este o destinație populară la Oceanul Atlantic, care oferă oportunități de petrecere a timpului liber pentru toată lumea. Cei care doresc să se relaxeze la soare se pot bucura de plajele și barurile locale, în timp ce alți turiști, aflați în căutarea patrimoniului cultural al zonei, pot vizita numeroasele muzee și catedrale care reprezintă istoria bogată a regiunii.

Orașul Santander, situat în regiunea Cantabria, va fi cea de a 45-a destinație din capitală și a 145-a din rețeaua Wizz Air.

Această nouă destinație spre Spania din București devine cea de-a noua după Barcelona, Alicante, Madrid, Castellón, Málaga, Valencia, Tenerife și Zaragoza.

Toate zborurile vor fi operate cu aeronave Airbus A320, cu 180 de locuri, și Airbus A321, cu 230 de locuri, anunță WizzAir.