Confidenţialitate

Zăpada face ca viteza medie pe principalele bulevarde din Bucureşti să fie de 10-20km/h

Potrivit datelor în timp real colectate din trafic prin GPS de TraficOK, disponibile şi pe www.europafm.ro/trafic, marţi dimineaţa viteza de deplasare pe mai multe artere principale din Bucureşti este de 10-20km/h. Cele mai importante blocaje din Bucureşti sunt la Pasajul Muncii, Piaţa Sudului, Barbu Văcărecu şi Ştefan cel Mare, unde viteza medie de deplasare scade şi sub 10km/h.

Din cauza ninsorii care nu se opreşte, utilajele nu reuşesc să facă faţă şi pe multe drumuri stratul de zăpadă le face probleme şoferilor.

Prioritate pentru deszăpezire au pasajele și podurile rutiere, bulevardele principale pe care circulă mijloacele de transport public și arterele care asigură accesul spre spitale și alte „obiective sociale de interes”, anunţa Primarul general Răzvan Sava.

Pentru eventuale probleme generate de îngheț sau ninsoare,Primăria Capitalei pune la dispoziție numerele de dispecerat 0800.800.868 și 021.9844.

PMB și Poliția Rutieră reiau apelul către bucureștenii care folosesc mașinile personale pentru a se deplasa în oraș, să se asigure că autovehiculele pe care le conduc sunt echipate corespunzător sezonului rece: au anvelope de iarnă iar sistemele de încălzire ale mașinii sunt funcționale.

Poliția Rutieră adresează un apel șoferilor să acorde prioritate de deszăpezire pe care le întâlnesc în trafic.