YANNI lansează ”INSPIRATO”

Yanni, care va concerta în data de 30 mai la Sala Palatului din Capitală,pregăteşte un nou album alături de Plácido Domingo.

Pentru realizarea noului sau album ‘Inspirato’,ce va fi lansat pe 29 aprilie 2014, Yanni a colaborat cu Plácido Domingo, dar si cu celebrul producator Ric Wake (a lucrat cu voci precum Whitney Houston, Mariah Carey, Jeniffer Lopez sau Marc Anthony). ‘Acest album este despre toate iubirile din viaţa mea! Nu pierde credinţa în umanitate şi în capacitatea noastră incredibilă de a depăşi aproape orice. Este vorba, de asemenea, despre imaginaţie, creativitate, dragoste, bunătate, compasiune, integritate, părinţi, ţară, pace, unitate şi credinţă şi încredere în viitorul nostru. Totul este posibil’, declară Yanni.

Compozitor, producător, pianist, acesta este Yanni, supranumit şi ‘magicianul sufletului’. Cu numeroase hituri şi albume la activ, spectacolele sale constituie o adevărată explozie de pasiune şi talent, oferind auditoriului o experienţă muzicală desăvârşită.

Yanni, unul dintre cei mai importanţi artişti ai Greciei a descoperit singur tainele muzicii şi a demonstrat că talentul adevărat depăşeşte orice graniţă. Deşi nu cântă un gen muzical comercial, Yanni a dezvoltat o nişă extraordinară, susţine concerte magistrale în locaţii cu o bogată însemnătate istorică. Concertele sale de la Acropole, Taj Mahal, Oraşul Interzis din China şi Kremlin l-au adus în atenţia publicului iubitor de muzică pentru suflet.

Biletele pentru concertul Yanni din 30 mai 2014 vor putea fi achiziţioante din reţeaua Eventim şi online pe www.eventim.ro şi www.vreaubilet.ro la mai multe categorii de preţ,între 145 şi 285 de lei.