World Record Egg: Misterul celui mai popular ou din istorie a fost elucidat – VIDEO

În weekend, cel mai popular ou din online – ”World Record Egg” a fost revendicat.

În spatele campaniei care a stabilit noi recorduri pe toate platformele sociale s-a aflat Mental Health America în asociere cu Hulu, compania care oferă conținut video la cerere și care este deținută NBCUniversal Television Group, Fox Broadcasting Company și Disney–ABC Television Group, justificând astfel și implicarea masivă a numersoae personalități care lucrează pentru aceste companii.

Oul a fost în realitate o campanie de teasing pentru un site dedicat sănății mentale operat de Mental Health Americahttp://www.mentalhealthamerica.net.

Dezvăluirea a fost făcută prin intermediul unei reclame scurte rulate în weekendul Super Bowl:

Anterior dezvăluirii identității, pe Instagram apăruseră fotografii cu oul care dădea semne că începe să crape din ce în ce mai mult, apoi o imagine cu oul având cusături (foto) care trimiteau cu ideea la o minge de fotbal american, dar și un tag către contul oficial Hulu.

Creatorul oului este Chris Godfrey, în vâsrtă de 29 de ani, carelucrează la o firmă de publicitate din Londra. Într-un interviu pentru o publicație americană, creativul a justificat alegerea pentru că “un ou nu are gen, rasă sau religie. Un ou este un ou, este universal”.

Ascultă online Europa FM / Descarcă gratuit aplicaţia Europa FM pentru Android sau aplicaţia Europa FM pentru iOS