Confidenţialitate

Woody Allen neagă, din nou, acuzațiile de abuz sexual

Cineastul Woody Allen continuă să nege acuzațiile de abuz sexual formulate împotriva lui de fiica sa adoptivă Dylan Farrow, scrie Agerpres.

Interviul a avut loc în vara lui 2020, dar a fost difuzat recent de Paramont+, alături de un alt interviu, cu Dylan Farrow, care fusese difuzat şi cu alte prilej.

Woody Allen, acuzat de agresiuni sexuale asupra lui Dylan Farrow în perioada în care aceasta avea vârsta de şapte ani, a afirmat în interviul din 2020 acordat pentru jurnalistul Lee Cowan de la ”CBS Sunday Morning”, că acuzaţiile, care au dus la o anchetă în 1992, nu au ”nicio logică”.

”Este absurd şi cu toate acestea defăimarea a rămas, iar ei preferă în continuare să se agaţe de ea, dacă nu de noţiunea că am molestat-o pe Dylan, de posibilitatea că aş fi molestat-o. Nimic din ceea ce am făcut vreodată cu Dylan în viaţa mea nu poate fi interpretat astfel”, a spus Woody Allen.

Acuzaţiile au ajuns din nou în atenţia publică în ultimele săptămâni odată cu lansarea unui documentar HBO structurat în patru episoade şi intitulat ”Allen v. Farrow”, care analizează acuzaţiile împotriva cineastului. Materialul a avut premiera în februarie, iar ultimul episod a fost difuzat pe 14 martie.

Allen i-a declarat lui Cowan, în interviul de vara trecută că, în opinia sa, Dylan ”crede” acuzaţiile pe care le face împotriva sa.

”A fost un copil bun şi mi se pare că aşa crede ea”, a spus Allen în cadrul emisiunii ”CBS Sunday Morning”. ”Nu cred că inventează. Nu cred că minte. Cred că este convinsă că aşa e”.