Confidenţialitate

Wizz Air va anula unele zboruri începând din luna septembrie | AUDIO

Wizz Air va anula unele zboruri, începând din luna septembrie, din cauza verificărilor în avans ale unor motoare – au anunţat reprezentanţii companiei aeriene. Wizz Air confirmă că nicio rută din România nu a fost suspendată permanent ca urmare a acestor inspecţii ale motoarelor și îi sfătuiesc pe pasagerii zborurilor afectate ce să facă.

EMBED CODE Copiază codul de mai jos pentru a adăuga acest clip audio pe site-ul tău.

Pasagerii de pe zborurile afectate au fost deja notificaţi şi li s-a oferit un program alternativ de zbor, opţiunea de a primi banii înapoi sau rambursarea a 120% din tariful iniţial achitat în credit de companie pentru rezervări viitoare.

În cazul în care o rezervare a fost efectuată printr-o agenţie de turism, fie ea şi online, compania aeriană le recomandă pasagerilor să contacteze agenţia care deţine rezervarea, pentru a face modificările necesare.

Wizz Air recomandă, de asemenea, verificarea folderului de spam în care ar putea ajunge e-mailurile referitoare la posibilele modificări de program.

Wizz Air anunţase și pe 9 august că, din cauza reviziei unor motoare, solicitate de producatorii acestora, e nevoită să anuleze unele zboruri în anumite zile, însă fără a preciza destinațiile.

Sursa foto: Shutterstock

Citește și: Germania: Guvernul a aprobat miercuri planul privind legalizarea canabisului în scop recreațional | AUDIO