Whitney Houston, turneu sub forma unei holograme în 2016

O hologramă a lui Whitney Houston va “susține un turneu” în Statele Unite ale Americii în 2016, la patru ani de la decesul acesteia.

Turneul hologramei lui Whitney Houston va putea fi urmărit prin aplicaţia gratuită FilmOn.com, scrie The Hollywood Reporter.

La începutul acestei săptămâni, Hologram USA a anunțat că o hologramă a interpretei de muzică blues Billie Holiday va fi prezentată pentru prima dată, la Apollo Theater din New York, la finalul lunii noiembrie.

Whitney Houston a dominat scena muzicală pop şi soul a anilor ’80 şi ’90, vânzând aproximativ 170 de milioane de discuri şi fiind supranumită “Vocea”. Singurul artist din lume care a primit discuri de platină pentru şapte albume lansate consecutiv, Whitney Houston i-a depăşit la acest capitol chiar şi pe cei de la The Beatles. Lista ei de premii include 6 Grammy, 2 Emmy, 30 Billboard Music Awards şi 22 American Music Awards.

Whitney Houston a murit pe 12 februarie 2012, la 48 de ani. Aceasta s-a înecat accidental în cada din camera ei de la hotelul Beverly Hills din Los Angeles.