Confidenţialitate

Weekend cu zăpadă pe Pârtia cu Surprize, în Poiana Brașov

Zăpada rezistă pe pârtiile din Poiana Brașov, chiar dacă ne apropiem de mijlocul lunii martie. În Masivul Postăvarul stratul de zăpadă se menține peste 40 cm pe cele mai multe pârtii, deschise sporturilor de iarnă în continuare.

Pe pârtia Bradul, acolo unde este și Pârtia cu Surprize, amenajată de Europa FM și LIDL, starea zăpezii este foarte bună, iar în această dimineață se înregistra un strat de peste 50 cm.

LIDL și Europa FM te așteaptă cu surprize și voie bună, în fiecare weekend, până pe 28 martie, în Poiana Brasov, la baza pârtiei Bradul.

După plimbările pe schiuri, cu sania sau pur și simplu după o doză concentrată de aer curat în Poiana Brașov, în zona de relaxare LIDL stau pregătite băuturile calde preferate.

O cafea puternică Bellarom, ale cărei boabe proaspăt măcinate provin din culturi certificate UTZ, îi îmbie pe cei mai pretențioși. Mirosul unei ciocolate calde Bellarom îi atrage pe pofticioși să ia o pauză dulce.

Iubitorii aromelor de fructe de pădure, citrice ori mere pot profita și de un ceai cald Lord Nelson, oferit de promoterii LIDL.

Indiferent de gusturi, zona de relaxare LIDL este plină de surprize. Toate oferite de la distanța potrivită și respectând toate măsurile de protecție sanitară astfel încât să ne putem bucura de o iarnp frumoasă pe Pârtia cu Surprize!

 

Zona superioară – Până în platoul Ruia

 

Pârtie Stare Strat zăpadă Temperatură Starea zăpezii Observații
Drumul Roșu Foarte buna 60 cm – 0 °C Foarte buna
Kanzel Foarte buna 50 cm -0 °C Foarte buna
Lupului Foarte buna 60 cm -0 °C Foarte buna
Sulinar Foarte buna 50 cm -0 °C Foarte buna

Zona inferioară – Sub platoul Ruia

 

Pârtie Stare Strat zăpadă Temperatură Starea zăpezii Observații
Bradul Foarte buna 50 cm 4 °C Foarte buna
Drumul Roșu Foarte buna 40 cm 4 °C Foarte buna
Lupului Impracticabila cm 4 °C Impracticabila Inchisa
Stadion Foarte buna 40 cm 4 °C Foarte buna
Subteleferic Foarte buna 60 cm 4 °C Foarte buna Inchisa la pilonul 2
Sulinar Foarte buna 40 cm 4 °C Foarte buna

#meritisafiisurprins #impreunainsiguranta