VUNK va lansa noul album „Hituri și mituri”, miercuri, la Sala Polivalentă

Miercuri, în cadrul concertului “Un Nou Univers”,  la Sala Polivalentă din Bucureşti, trupa va lansa noul album „Hituri și mituri”.

“Este ziua cea mai importantă din fiecare an, din punct de vedere artistic. Este Revelionul, Crăciunul, Paștele și toate cad pe 7 octombrie. Este al 4-lea an de Sala Polivalentă. În învățământ, asta înseamnă că terminăm un ciclu și trebuie dat un examen de absolvire. Cum este bacalaureatul, masterul, examenul de diplomă. Doar că mai frumos. Întrebarea care nu mă lasă să dorm de câteva nopți și mă trezesc după doar 4-5 ore de somn este – vom putea să facem un spectacol mai bun ca anii trecuți? Am învățat să fim și mai buni, am învățat din greșelile văzute sau nevăzute de public, reușim să facem cele trei inovații tehnologice pe care ni le-am pus în cap? Am emoții! Avem emoții! Deținem emoții mari și le creștem să le eliberăm în seara de miercuri”, spune Cornel Ilie, solistul VUNK.

Miercuri, fiecare spectator se va simţi parte dintr-“Un Nou Univers”, pentru că mijloacele tehnice revoluţionare folosite pentru concertul trupei Vunk din acest an vor asigura interactivitatea între formaţie şi public, iar fiecare fan poate avea rolul său într-un show care deschide porţile către un nou tip de exprimare artistică.

După ce şi-au invitat fanii în “Oraşul Minunilor” şi, de-aici, au plecat împreună “Înconjurul lumii”, dupa ce au format cea mai mare comunitate de “visători” pentru ca, mai apoi, să se oprească într-o zi a “Dorului”, trupa Vunk deschide porţile către “Un Nou Univers”.