VUNK se aliază cu Lady Gaga, Bruno Mars, Avril Lavigne și Miley Cyrus după decizia CNA de interzicere a videoclipului ”Așa, și” (VIDEO)

Videoclipurile ‘Va fi bine’ (Andra) şi ‘Aşa, şi!’ (trupa Vunk) au fost interzise de la difuzarea pe posturile de televiziune printr-o decizie luată, joi, de Consiliul Naţional al Audiovizualului (CNA), din cauză că aceste clipuri conţin plasare de produse fără a fi menţionat acest lucru.

Consiliul Naţional al Audiovizualului (CNA) a analizat, în şedinţa de joi, videoclipurile ‘Va fi bine’ (Andra) şi ‘Aşa, şi!’ (trupa Vunk). Pentru că cele două clipuri nu conțin atenționări privind plasarea de produse, CNA a decis interzicerea difuzării lor la TV.

În replică, grupul VUNK a lansat vineri un videoclip special al piesei ‘Așa, și’ în care adună plasările de produse făcute în clipurile altor artiști precum Lady Gaga, Bruno Mars, Avril Lavigne și Miley Cyrus.

‘Este parte din dezvoltarea industriei sa ai plasare de produse in videoclipuri, iar CNA ar trebui sa gaseasca o cale legala prin care sa ne lase sa difuzam NEBLURATE videoclipurile care continut imagini cu produse branduite, fie sa mentionam in deschiderea clipurilor cind este plasare de produs, fie o alta solutie reglementata prin lege. Interzicerea nu e o solutie, nu asa functioneaza industria de divertisment in lume si nu asa ajutam sa progresese industria noastra de divertisment.

In cazul nostru erau mentionari de branduri in context pentru ca, pur si simplu, am filmat pe strada si brandurile apareau in statiile de autobuz sau in vitrinele din Centru Vechi’, precizează VUNK în mesajul care însoțește ineditul clip.

Click aici pentru videoclipul-brand lansat de VUNK pentru ‘Așa, și’