VUNK: Cum va arăta musicalul „Secretul tău” – VIDEO

În  Weekendul VUNK la Europa FM, Cornel Ilie vorbeşte despre musicalul pe care trupa îl pregăteşte pentru 25 mai, la Sala Polivalentă şi care va aduce şi lansarea unui nou album VUNK, „Extrovertit”.

„Pentru concertul Secretul tău, am transformat nişte piese de ale noastre în nişte momente de musical. Este un musical mult mai britanic decât cel din Statele Unite.

Am încercat să creez nişte momente prin care să pot spune o poveste, folosindu-mă doar de versurile pieselor.

Pentru prima dată, avem un personaj principal feminin. În toate momentele acestea foarte bine definite, vom avea un personaj principal. Voi cânta în duet cu o solistă, cu Raluka.

Toate momentele vor conţine parte de coregrafie, piese transformate cu totul, şi ca sound şi ca structură, în aşa fel încât, de la începutul şi până la sfârşitul spectacolului să spunem o poveste.

Toată povestea este pe fundul unui ocean, scena este un submarin, care se numeşte Enigma. Amândoi trăim într-o lume pe care am transformat-o, sătui de lumea în care trăim acum.

Este o întreagă metaforă toată această poveste. Este o poveste de dragoste, dar şi o poveste de regăsire şi de acceptarea a unor emoţii pe care să le spui celuilalt”, a explicat Cornel  Ilie.

„Va fi extrem de spectaculos pentru privitor. Este o scenă uriaşă, cred că este cea mai mare scenă indoor din România, şi ca lungime şi ca adâncime.

Garantez celor care vin acolo că vor plânge, şi de bucurie, şi de emoţie”, a continuat artistul.