Vunk a pus în scenă concertul rock simfonic CAMELEOM

Trupa Vunk a pus în scenă, la Arenele Romane, concertul rock simfonic CAMELEOM.

CAMELEOM-ul este un hibrid între cameleon și om, o specie nouă de oameni, aceia care nu se tem să arate ce simt, care își acceptă defectele, slăbiciunile, greșelile, sentimentele de vină, spun băieţii de la Vunk.

“Ascultați-vă sufletul. Inima este cea mai importantă, mergeți după ea! Acesta a fost mesajul principal pe care am dorit să-l transmitem tuturor celor din universul Vunk.

Am ales să facem acest spectacol pentru a arată că este important să-ți asumi cine ești și să-ți exteriorizezi emoțiile fără teama de a fi judecat de cei din jur.

A fost unul dintre cele mai importante concerte Vunk pentru că am avut alături de noi, pe scenă, o orchestră de 50 de muzicieni, dirijați de George Natsis.

Toate piesele au fost reorchestrate și am ales ca pe lângă hiturile trupei să cântăm și piese mai puțin cunoscute. A fost o seară plină de emoție și abia așteptăm să ducem acest concert și-n alte orașe din țară”, a declarat Cornel Ilie, liderul trupei Vunk.

A fost pentru prima dată când Vunk a cântat la Arenele Romane, mutând aici concertul lor anual tradițional de la Sala Polivalentă.

Invitați speciali în spectacol au fost Cristina Caramarcu (The Humans) și Mihai Mărgineanu.

Ascultă online Europa FM / Descarcă gratuit aplicaţia Europa FM pentru Android sau aplicaţia Europa FM pentru iOS