Voltaj – “De la capăt” (VIDEO)

Piesa Voltaj – ‘De la capăt’, ascultată la Europa FM, în Deşteptarea, are parte de un videoclip emoţionant.

George Zafiu şi Vlad Petreanu s-au declarat fani, miercuri, în Deşteptarea, ai noului single Voltaj, piesa manifest ‘De la capăt’.

După cum o descriu cei de la Voltaj, ‘De la capăt’ este o piesă dedicată copiilor care cresc singuri în ţara asta, în timp ce părinţii lor sunt plecaţi la muncă peste graniţe.

‘Am ales una din temele cele mai delicate ale acestei perioade, cu intenţia de a capta atenţia asupra subiectului. Apelul nostru este, însă, mult mai larg. Acesta vizează situaţia tuturor copiilor şi tinerilor aflaţi în dificultate: fie pentru că nu au acces la educaţie sau la îngrijire medicală, fie pentru că sunt singuri.

Ziua de mâine va fi construită pe modelele pe care copiii le văd în jurul lor. Este foarte important şi urgent să ne ocupam de aceste probleme şi să ne implicăm’, spune Călin Goia, solistul trupei Voltaj.

Piesa Voltaj – ‘De la capăt’ devine purtătorul de cuvânt al unui program, www. delacapat.ro, în care, cei care doresc, pot să aleagă să se înscrie în proiecte derulate de World Vision România şi Habitat for Humanity România. Cele două organizaţii sunt parteneri de peste 5 ani cu trupa Voltaj.

Click aici pentru videoclipul Voltaj – ‘De la capăt’