Confidenţialitate

Vladimir Putin ar fi fost dus la spital și operat de urgență, scrie presa din Italia

Presa italiană susține că președintele rus a fost dus de urgență la spital și chiar operat. Jurnaliștii italieni citează surse apropiate de Kremlin, iar informațiile vin pe fondul unor speculații apărute în ultimele săptămâni, cum că liderul rus ar suferi de cancer.

Starea de sănătate a lui Vladimir Putin s-ar fi înrăutățit după parada dedicată  Zilei Victoriei, săptămâna trecută pe 9 mai, dezvăluie ziarul italian La Stampa.

Sursele jurnaliștilor italieni, apropiate de Kremlin, susțin că liderul de la Moscova a fost dus noaptea la o clinică din Capitala Rusiei, fiind „foarte bolnav”.

De altfel, la ceremonia de săptămâna trecută, a fost imortalizat un moment care a făcut înconjurul Planetei: Vladimir Putin și-a acoperit picioarele cu o pătură, chiar în timpul ceremoniei.

La Stampa susține și că absența lui Putin va fi compensată prin mai multe discursuri înregistrate de acesta în prealabil.

Despre starea de sănătate a lui Putin a vorbit și șeful serviciilor secrete ucrainene, într-un interviu pentru SkyNews. Oficialul de la Kiev spunea că s-ar pune la cale o lovitură de stat pentru înlăturarea lui Vladirmir Putin care ar fi bolnav.

Informația despre o eventuală operație prin care a trecut Vladimir Putin vine și în contextul în care, în ultimele săptămâni, au aparut tot mai multe speculații conform cărora liderul de la Kremlin ar suferi de cancer.

Kremlinul nu a comentat informațiile publicate în Italia.

Sursa foto: Twitter / President of Russia