Vlad Zamfirescu – în ”Dinte pentru dinte”, la Teatrul Național Târgu Mureș: ”Interpretez un avocat cinic, prins într-o dispută despre copii”

 ”Dinte pentru dinte” va fi jucat la Târgu-Mureș, în Sala Mare a Teatrului Național, joi 30 aprilie 2015, ora 19.00. Spectacolul este realizat după ”Zeul Măcelului” de Yasmina Reza.

Din distribuție fac parte actorii Teatrului Național Târgu-Mureș, Nicu Mihoc, Elena Purea și Roxana Marian FOTO – stânga-sus, Vlad Zamfirescu), invitat special fiind actorul Teatrului ”L.S. Bulandra” din București, Vlad Zamfirescu – AUDIO.

EMBED CODE Copiază codul de mai jos pentru a adăuga acest clip audio pe site-ul tău.

Regia este semnată de Cristian Juncu iar scenografia îi aparține lui Cosmin Ardeleanu, ambii cunoscuți și pentru spectacolul ”Școala nevestelor”.

Povestea scrisă de Yasmina Reza este simplă: doi băieţi se bat în curtea şcolii; unul îi rupe doi dinţi celuilalt cu un băţ. Acţiunea se mută repede într-un apartament la uşa căruia sună părinţii “agresorului” pentru a răspunde cei ai “victimei”. Aceştia nu doar că le răspund, dar îi şi invită înăuntru…

”Compania Liviu Rebreanu” (secția română) a Teatrului Național Târgu-Mureș va participa cu acest spectacol la ”Festivalul Internațional de Teatru Nou” de la Arad.
Reprezentația va avea loc sâmbătă 9 mai 2015, ora 19.00, la Sala Mare a Teatrului ”Ioan Slavici” din Arad.

 

Ascultă online Europa FM / Descarcă gratuit aplicaţia Europa FM pentru Android sau aplicaţia Europa FM pentru iOS