Confidenţialitate

Vlad Stoica, votat președinte al Federației Române de Triatlon

Federația Română de Triatlon anunță astăzi că Vlad Stoica preia, cu 30 din 34 din voturi exprimate, functia de președinte al Federatiei Romane de Triatlon. Alegerile s-au desfașurat in data de 7 noiembrie la Hotel Central din Ploiești.

Până în prezent, Vlad Stoica a avut rolul de președinte interimar al FRTRI dupa decesul regretatului Peter Klosz in noiembrie 2019, a fost membru fondator al FRTRI și vicepreședinte încă din anul 2013. De asemenea este Director General al grupului de societăți Smart Atletic.

Pentru funcția de președinte FRTRI au mai candidat Sorin Boriceanu, ACS Energy Club, Dumitru Aurelian Blănaru, CSM Braila si Daniel Ioan, ACS Tri Aluta al carui dosar a fost incomplet, iar candidatura sa a fost respinsă.

Răzvan Florea și Viktor Klosz au fost votați vicepreședinți.

Viktor Klosz este Președinte al ACS Master Ski & Bike, organizatorul celei mai importante competiții internationale de triatlon din Romania -Campionatul European de Multisport – în cadrul căruia s-au desfasurat 7 Campionate Europene in 2019 și alte competitii nationale si internaționale. Totodată, Viktor Klosz este Director General al grupului Master Druck si Delegat Tehnic nivelul 2.

Razvan Florea este singurul medaliat olimpic la natație din Romania, multiplu medaliat la Campionatele Europene si ocupa functia de vicepresedinte FRTRI, inca din anul 2013. Totodata este Președintele ACS Atena si unic importator al brandului TYR in Romania.