Vlad Crișan-Pop aleargă la 6633 Arctic Ultra pentru MagiCAMP – VIDEO

După succesele înregistrate de Tiberiu Ușeriu la 6633 Arctic Ultra, un alt român a anunțat că vrea să-și testeze limitele în cel mai dur ultramaraton din lume – 6633 Arctic Ultra. De data aceasta, motivația este una umanitară, iar Vlad Crișan-Pop și-a propus să adune fondurile necesare oferirii unor burse pentru copiii cu afecțiuni oncologice.

Vlad Crișan-Pop a început să participe la maratoane după ce a luat parte ca voluntar într-o tabără MagiCamp. Este experiența care i-a schimbat viața din mai multe puncte de vedere, ținând cont că acolo este și locul unde și-a cunoscut soția, o altă voluntară care a luat parte la MagiCAMP.

”Am început să alerg și să strâng bani pentru tabăra care mi-a schimbat viața (…) În tabăra de vară MagiCAMP am primit cea mai puternică lecție despre viață de la un băiat aflat în scaunul cu rotile, băiat care a visat să devină fotbalist, dar acum nu mai poate.

Am realizat că este o binecuvântare, un dar, să pot alerga. Copiii m-au învățat că nimic nu este mai important decât să-ți dedici viața în folosul altora”, povestește Vlad Crișan-Pop.

Pregătirile lui pentru ultramaratonul din 2019 pot fi urmărite pe pagina de Facebook ”Alerg la 6633 Arctic Ultra pentru Magicamp”, acolo unde promite să le ofere susținătorilor săi și un jurnal detaliat cu modul în care MagiCAMP folosește fondurile pe care reușește să le adune prin demersul său, după cum a declarat la Europa FM:

6633 Arctic Ultra 2019 va începe pe 7 martie.

Cu toate că au de-a face cu temperaturi de minus 30 de grade Celsius și condiții greu de imaginat la Cercul Polar, mai mulți români au încercat până acum să ia parte la 6633 Arctic Ultra.

Anul acesta, România a fost reprezentată de patru sportivi la ultramaratonul de la Cercul Polar, considerat cea mai dură cursă din lume. Dintre ei, doar Tibi Ușeriu a reușit să ajungă la finish. De altfel, Tiberiu Ușeriu a câștigat, pentru a treia oară la rând, cel mai dur maraton din lume.

Ascultă online Europa FM / Descarcă gratuit aplicaţia Europa FM pentru Android sau aplicaţia Europa FM pentru iOS