Vizită interesantă a magnatului Donald Trump în Mexic

Vizită cel puțin interesantă a candidatului republican la președinția Statelor Unite. Donald Trump este așteptatmiercuri în Mexic, unde va avea o întâlnire cu președintele Enrique Pena Nieto, relatează BBC News. Magnatul american este aspru criticat de politicieni și poporul mexican doarece susține că dacă va fi ales, va construi un zid la granița cu statul vecin.

Numeroase declarații ale candidatului republican au stârnit furie printre mexicani. Însă niciuna mai mult ca cea legată de zidul pe care Donald Trump vrea să-l construiască la granița cu Mexicul, menit să stopeze imigrația ilegală și traficul de droguri, construcție ce va fi realizată, spune magnatul, pe banii mexicanilor.

Donald Trump a mai spus de-a lungul timpului că Mexicul jefuiește Statele Unite de mai mulți bani decât aproape orice altă națiune și a amenințat că va bloca banii trimiși de mexicanii din Statele Unite familiilor lor rămase în Mexic.

Chiar și așa, candidatul republican pentru funcția de la Casa Albă a anunțat pe Twitter că a acceptat o invitație de a vizita Mexicul, relatează BBC News.

 

Donald Trump și președintele Mexican, Enrique Penia Nieto se vor întâlni în privat.Toată lumea așteaptă să vadă declarațiile de după întâlnire, în contextul în care oficialul mexican a fost de asemenea extrem de critic de-a lungul timpului la adresa lui Donald Trump.

Mai spunem că o invitație de a vizita statul vecin a fost trimisă și contracandidatei lui Donald Trump, democrata Hilary Clinton.

 

Ascultă online Europa FM / Descarcă gratuit aplicaţia Europa FM pentru Android sau aplicaţia Europa FM pentru iOS