Vizibilitate între 50-100m pe A1 București-Pitești

Dimineața de sâmbătă aduce ceață densă pe mai multe drumuri intens circulate la final de săptămână. Astfel de probleme sunt semnalate pe arterele rutiere din judeţele Braşov, Covasna şi Harghita.

Pe A1 Bucureşti – Piteşti șoferii sunt sfătuiți să ruleze cu prudenţă sporită, să folosească luminile de întâlnire şi să mărească distanţa de siguranţă faţă de vehiculele dinainte, întrucât pe tronsonul cuprins între kilometrii 11 şi 50 se semnalează ceaţă densă iar vizibilitatea este între 50- 100 de metri.

Dacă ziua de azi începe cu ceață și ger, orele următoare vor aduce o încălzire accelerată. Duminică şi luni vor fi peste 10 grade Celsius în special în sudul ţării, dar maximele vor fi pozitive peste tot. Se vor încălzi şi nopţile. Marţi spre dimineaţă, temperaturile nu vor mai coborî sub minus 2 grade Celsius.

La început de weekend, vor fi înnorări persistente în est şi sud-est, apoi, duminică seara şi luni, va ploua din loc în loc în vest, nord şi centru. La altitudini mai mari, va ninge sau va fi lapoviţă şi poate apărea polei, iar vântul se va intensifica. La munte va fi atmosferă de primăvară până la finalul săptămânii.

Ascultă online Europa FM / Descarcă gratuit aplicaţia Europa FM pentru Android sau aplicaţia Europa FM pentru iOS