Vița de Vie lansează un nou album pe 29 octombrie la București

Trupa Vița de Vie a anunțat la Europa FM Live pe Plajă 2016 că va lansa pe 29 octombrie un nou album. Evenimentul va avea loc la Arenele Romane din București, a spus solistul Adi Despot.

Până atunci, Vița de Vie le promite fanilor tot felul de suprize, în condițiile în care formația împlinește anul acesta 20 de ani de la înființare.

”Fiind vară cântăm foarte mult. Pregătim un album nou. O să-l lansăm pe 29 octombrie în București la Arenele Romane. Avem tot felul de relații foarte apropiate … virtual, dacă vrei, cu fanii. În fiecare 20 ale lunii, pentru că anul acesta Vița de Vie a împlinit 20 de ani, lansăm ceva nou – un videoclip sau un single nou de pe urmărtorul album. Muncim și ne distrăm sau ne distrăm și muncim, nu știu în ce ordine.”, a spus Adi Despot.

Vița de Vie a încheiat cele trei zile de concerte Europa FM Live pe Plajă 2016 cu un spectacol extraordinar.

”M-am simțit fantastic (n.r. pe scenă). Scena a arătat fantastic atât din exterior, din public, cât și de pe scenă. Ne-am simțit foarte bine, nici nu ne așteptam să ne simțim altfel. Voi ne sunteți foarte dragi. Totul a fost bine.”, a mai spus Adi Despot.

 

Ascultă online Europa FM / Descarcă gratuit aplicaţia Europa FM pentru Android sau aplicaţia Europa FM pentru iOS