Confidenţialitate

Virgil Ianțu vine, vineri, în Clubul de Weekend

Vineri, ”Câștigă România” în direct la Europa FM. Așa am putea anticipa întâlnirea cu Virgil Ianțu, vedeta TV care se pregătește să înceapă un nou sezon al celui mai de succes concurs TV al postului public de televiziune.

Înainte de debutul noului sezon, Virgil Ianțu vine la povești alături de Toader Păun în Clubul de Weekend, locul unde se adună cei mai mulți prieteni pe aceeași frecvență, vineri, de la ora 19.00.

La finalul sezonului trecut, emisiunea concurs de la TVR2, prezentată de Virgil Ianțu, a fost câştigată de Magdalena Iurescu, în vârstă de 27 de ani, o nevăzătoare care a cucerit audiența cu a sa charismă.

Fenomenul “Câştigă România!”, emisiunea-concurs prezentată de Virgil Ianțu

“Câştigă România!” a devenit una dintre cele mai cunoscute şi îndrăgite emisiuni de gen din Romania, aceasta fiind remarcată şi la nivel internaţional. Emisiunea-concurs de pe TVR 2 s-a lansat pe piaţa internaţională, iar în premieră formatul românesc prezentat de Virgil Ianţu va fi adaptat pentru publicul american. Actriţa Whoopi Goldberg va fi producătoarea show-ului, care se va intitula „Win Your Country“.

“Câştigă România!”
este o emisiune-concurs de cultură generală difuzată la TVR 2 prezentată de Virgil Ianţu.

În 2017, producţia TVR a fost selecţionată la Eurovision Creative Forum, organizat de EBU (European Broadcasting Union). Un an mai târziu, concursul de cultură generală de la TVR 2 a fost selectat în finala “International Format Awards 2018”, la secţiunea Cel mai bun format de game show de studio, într-o competiţie internaţională în care se premiază cele mai valoroase formate de emisiuni.

Preselecţii pentru “Câştigă România!”

Virgil Ianțu alături de echipa „Câștigă România!” îi așteaptă la preselecții pe pasionații concursurilor de cultură generală în zilele vineri, 5 aprilie şi marţi, 9 aprilie, între orele 14.00-20.00, la sediul Televiziunii Române, intrarea din strada Pangrati.

Fanii „Câștigă România!” au şansa să-şi împlinească visul şi să devină concurenţii concursului de cultură generală difuzat de postul public de televiziune.

În fiecare ediţie, în platoul emisiunii se află trei concurenţi. Calculatorul alege de pe harta României un judeţ de graniţă ca punct de plecare, iar misiunea celor aflaţi în concurs este să ajungă într-un alt judeţ, tot de graniţă. Pentru a merge mai departe, participanţii trebuie să răspundă corect la întrebări de cultură generală ce au legătură cu judeţele “prin care trec”.

Concurentul care reuşeşte să câştige zece ediţii consecutive, maximum de ediţii la care poate participa prin regulament, intră şi în posesia Marelui Premiu “Câştigă România”, un autoturism.