Virgil Ianţu lansează primul album din cariera solo

Varianta Deluxe a albumului urmeaza sa fie lansata pe 28 februarie si va fi comercializata in cadrul turneului ‘Ieri si azi’ si in toate magazinele de specialitate.

Virgil Iantu lanseaza primul album din cariera solo, ‘Ieri si azi’, acesta fiind totodata si primul proiect muzical realizat dupa o perioada de aproape 14 ani dedicati televiziunii.

‘Ieri si azi’ reprezinta o colectie de piese romanesti reprezentative pentru generatii diferite de muzica si reorchestrate intr-o maniera swing, un sound complet nou si accesibil publicului larg.

Albumul ‘Ieri si azi’ este disponibil acum la pre-comanda pe iTunes iar toti cei ce il vor achizitiona pana pe 1 martie 2014 vor primi gratuit in momentul pre-comenzii piesa ‘Vreau o minune’.

Primul album solo Virgil Iantu urmeaza sa fie disponibil la toate punctele de difuzare a presei impreuna cu ziarul Adevarul incepand din 6 martie 2014.

Varianta Deluxe a albumului urmeaza sa fie lansata pe 28 februarie si va fi comercializata in cadrul turneului ‘Ieri si azi’ si in toate magazinele de specialitate. Aceasta contine un CD multimedia bonus pe care se va gasi piesa interpretata de Virgil Iantu impreuna cu Sore, ‘Noi doi’, videoclipul piesei ‘Ce bine ca esti’, precum si un material inedit, filmat in studio in momentul inregistrarii pieselor de pe album.