Viorel de la 3 Sud-Est a plâns la concertul Elenei Gheorghe

Miercuri, în Garajul Europa FM surpriza serii a fost prezenţa trupei 3 Sud-Est pe scenă, alături de Elena Gheorghe.

Elena Gheorghe le-a pregătit mai multe surprize fanilor care au venit aseară la concertul din Garajul Europa FM. Decorul a fost unul special, amenajat la fel ca în două dintre videoclipurile sale, ‘Ecou’ şi ‘Până dimineaţa’. ‘Am pregătit Garajul Elena Gheorghe la Europa FM‘ i-a explicat artista gazdei concertelor Europa FM, George Zafiu.

Din playlistul serii nu au lipsit hiturile-‘Până dimineaţa’, ‘Soarele meu’, ‘Te ador’, dar nici cel mai nou single, ‘De neînlocuit’ interpretat în premieră live, în Garaj.

Surpriza serii a fost prezenţa trupei 3 Sud-Est pe scenă, alături de Elena Gheorghe. Vizibil emoţionat, Viorel Şipoş a mărturisit că a plâns în timp ce au cântat împreună cu Elena piesa ‘De dorul tău’. Membrii trupei 3 Sud-Est au anunţat câteva dintre numele artiştilor care le vor fi alături la concertul pe care îl pregătesc pentru data de 9 mai, la Sala Palatului. Printre ei, Elena Gheorghe, Horia Brenciu şi Andreea Bănică.

What’s Up a cântat cu Elena piesa ‘Fotoliul din odaie’, iar Glance a acceptat şi el bucuros invitaţia de a-i fi alături pentru piesa ‘Ecou’.

Elena Gheorghe a dezvăluit câteva dintre planurile de viitor: pregăteşte lansarea unui nou single, în engleză, de această dată, şi plănuieşte un turneu în Japonia.

Din public nu a lipsit mama Elenei Gheorghe. Fiul său, Nicholas, a fost prezent şi el la probele de sunet, dar a urmărit concertul la televizor. Despre experienţa de a fi mamă, Elena povesteşte zâmbind:’S-au schimbat priorităţile, timpul liber îi este alocat.’

La finalul concertului artista a acceptat invitaţia lui George Zafiu de a reveni în Garaj:’Aş cânta şi 2-3 zile aici, în Garajul Europa FM.