Vineri, ultima emisiune ‘Deşteptarea’ din 2013

Vineri, începând cu ora 7:00, Monica Anghel, George Zafiu şi Vlad Petreanu pregătesc multe surprize ascultătorilor Europa FM.

Monica Anghel, George Zafiu şi Vlad Petreanu pregătesc multe surprize ascultătorilor Europa FM, dar şi un premiu la care visează oricine, de când a descoperit primele cadouri sub brad: o excursie împreună cu întreaga familie acasă la Moş Crăciun.

În fiecare zi, la Europa FM se câştigă sute de euro de către ascultării fideli care descoperă răspunsul corect la ghicitorile DJilor Europa FM, urmând ca vineri, pe 20 decembrie, cei trei matinali Europa FM să ofere marele premiu. O familie se va bucura de o experienţă de neuitat în Laponia, acasă la Moş Crăciun.

Timp de 5 zile, familia va descoperi tărâmul de vis în care Moş Crăciun locuieşte, călătorind cu avionul până în Laponia. Europa FM a pregătit câştigătorului, pe lângă transport şi cazare pentru întreaga familie, şi o serie de activităţi care-i vor completa experienţa în tărâmul magic.

Pentru a vă putea înscrie la concurs au mai rămas doar câteva ore, în care cum auziţi semnalul lui Moş Craciun trebuie să trimiteţi un SMS la1721 (SMS cu tarif normal, valabil in reţelele de telefonie mobilă Vodafone, Orange, Cosmote şi Zapp) cu textul LAPONIA, urmat de NUME,PRENUME şi ORAŞ.

Sunt înscrişi în concurs doar participanţii care au trimis SMS-uri valide ce au fost receptionate de către Europa FM în intervalul de 10 de minute scurs după semnalul de concurs.