Videoclip emoţionant lansat de TAXI împotriva violenţei asupra femeilor

Pe 25 noiembrie, Ziua Internaţională pentru Eliminarea Violenţei asupra Femeilor, Taxi a lansat videoclipul piesei ‘Tăcerea din ochi’ şi site-ul www.tacereadinochi.ro , site dedicat femeilor abuzate fizic şi psihic din România.

Luni, Taxi a lansat videoclipul piesei ‘Tăcerea din ochi’ și site-ul www.tacereadinochi.ro , site dedicat femeilor abuzate fizic și psihic din România.

Videoclipul – regizat de Iulia Lumânare și avându-l ca director de imagine pe Tudor Panduru – o are ca protagonistă pe Mihaela Rădulescu, alături de actorii Victor Petcu, Alexandra Ioniță și copiii Robert Albu și Luca Preoteasa.

‘Trupa Taxi îi mulțumește Mihaelei Rădulescu pentru sprijinul necondiționat și implicarea totală în proiect. Taxi mulțumește totodată programatorului Aurelian Apostol, psihoterapeutului Andreea Popescu, avocatului Cristian Bărcan și tuturor organizațiilor neguvernamentale și publicațiilor care susțin acest demers’.

‘Încercăm să înțelegem. Încercăm să strângem și să furnizăm informații. Încercăm să susținem organizațiile care militează împotriva violenței în familie. Încercăm să atragem atenția asupra unei mentalități cu efecte devastatoare. Încercăm să inițiem un demers către societate în sprijinul femeilor abuzate fizic și psihic din România’, explică trupa TAXI ce şi-a propus prin noul clip ‘Tăcerea din ochi’ şi campania pe care o începe azi.

Vezi aici videoclipul