Confidenţialitate

Victoria Beckham a primit Ordinul Imperiului Britanic în rang de Ofiţer

Victoria Beckham a fost decorată de Prinţului William cu Ordinul Imperiului Britanic în rang de Ofiţer pentru servicii deosebite aduse industriei modei, potrivit BBC.

Victoria Beckham, care a fost însoţită de soţul ei şi părinţii ei la această ceremonie oficială, ce a avut loc miercuri la Palatul Buckingham din Londra, a fost recompensată pentru cariera sa de 17 ani în industria modei.

David Beckham, soţul Victoriei Beckham, a primit aceeaşi decoraţie în anul 2013.

Fosta campioană de heptatlon Jessica Ennis-Hill a primit, în cadrul aceleiaşi ceremonii, titlul de Dame, iar actorul Mark Rylance a primit titlul de cavaler.

”A fost o plăcere absolută pentru mine să mă aflu la Buckingham Palace astăzi. Sunt mândră că sunt cetăţean britanic, mă simt onorată să primesc decoraţia OBE din mâinile prinţului William”, a declarat Victoria Beckham.

”Dacă ai aspiraţii înalte şi munceşti din greu pentru ele, poţi să realizezi lucruri mari. Sunt fericită că am participat la acest eveniment special cu părinţii şi soţul meu. Fără dragostea şi sprijinul lor, nimic din toate aceste lucruri nu ar fi fost posibile”, a adăugat ea.

Creaţiile sale vestimentare sunt purtate de unele dintre cele mai cunoscute actriţe de la Hollywood, precum Cameron Diaz, Anna Kendrick şi Kate Winslet.

Victoria Beckham, membră a fostului grup Spice Girls, are succes de mai mulţi ani cu propria ei casă de modă.

Ea şi-a lansat afacerea de modă în anul 2008, iar în 2011 a câştigat British Fashion Award pentru cel mai bun brand de designer al anului.

Anul trecut, brandul Beckham a fost estimat la 500 de milioane de lire sterline, echivalentul a peste 630 de milioane de euro.