Confidenţialitate

Vicepreşedintele Federaţiei Internaţionale de Scrimă: “Mă aşteptam la o medalie la Rio” – VIDEO

Directorul Gazetei Sporturilor, Ovidiu Ioaniţoaia a început un nou sezon al emisiunii Tribuna 0, invitându-le în studio pe două dintre campioanele olimpice de scrimă de la Rio de Janeiro, Ana Maria Popescu şi Loredana Dinu.

Echipa feminină de spadă a României, formată din Ana Maria Popescu, Simona Gherman, Simona Pop şi Loredana Dinu, a cucerit medalia de aur la Jocurile Olimpice de la Rio de Janeiro, după ce a învins China, deținătoarea titlului, în finală.

În timpul emisiunii, Vicepreşedintele Federaţiei Internaţionale de Scrimă, Ana Pascu, a intrat în direct unde a declarat că se aştepta ca fetele să câştige o medalie la Jocurile Olimpice de la Rio.

„Cu certitudine vă spun şi nu pentru că deja este făcută treaba asta, ci pentru că chiar am promis o medalie când am plecat. Ştiam, simţeam. S-au pregătit foarte bine, au vrut şi să ştiţi că este extrem de important să vrea, dar ele şi puteau, fiindcă ele erau nişte fete foarte valoroase. O echipă extraordinar de omogenă şi foarte valoroasă. Şi atunci dacă vrei şi poţi, iese”.