Vezi în premieră cu Europa FM noul film ”Frozen II” la Cinema City din Sun Plaza

Europa FM te ajută să vezi în premieră noul film de animație ”Frozen II” la Cinema City din Sun Plaza București. Cu doar un click de mouse poți câștiga invitația dublă la proiecția din 25 noiembrie, de la ora 19:00, din Cinema City din Sun Plaza.

“Frozen II” aduce la cinema noi aventuri fantastice pentru toate vârstele. „Regatul de Gheață II” reia povestea Elsei care acum încearcă să găsească răspunsuri esențiale despre trecutul ei și pornește într-o călătorie epică alături de cei mai buni prieteni ai săi, cu scopul de a-și salva regatul.

Să te arunci în necunoscut presupune curaj, pasiune, putere și imaginație, plus un strop de magie, chiar și pentru o regină puternică cum a devenit Elsa. Dar, până să dea startul noii călătorii, regizorii Chris Buck și Jennifer Lee, alături de producătorul Peter Del Vecho, au pornit ei înșiși într-o nouă aventură cinematografică, după succesul fulminat al primului film “Frozen” din 2013.

Primul film „Frozen”, cel care a devenit cea mai de succes animație din toate timpurile, a adus pe marile ecrane câteva personaje cu totul speciale: două surori fermecătoare, un bărbat de la munte cu totul special și un om de zăpadă care iubește îmbrățișările calde.

*Premiul nu poate fi schimbat în contravaloarea în bani. Vizionare are loc în sala rezervată special pentru câștigătorii acestui concurs pe 25 noiembrie, de la ora 19:00, în Cinema City din Sun Plaza. Pentru înscrierea la concurs, vă rugăm verificați să aveți introdus și numărul de telefon, pentru a putea valida accesul în cinematograf.