Valentin Chirilă a câştigat a doua maşină la concursul Hitul cu Bani (AUDIO)

Valentin Chirilă, în vârstă de 29 de ani, din București, este marele câștigător al acestei luni la concursul Hitul cu Bani de la Europa FM.

Bucureşteanul Valentin Chirilă, în vârstă de 29 de ani,a indicat corect două din cele trei hituri propuse de Monica, Vlad şi George, miercuri, în emisiunea Deşteptarea. El a devenit astfel al doilea mare câştigător al concursului Hitul cu Bani, unde zilnic Europa FM oferă mii de euro dar şi o maşină Citroen C3 pe lună.

Concursul Hitul cu Bani continuă la Europa FM

Cu Europa FM poţi câştiga mii de euro şi o maşină în fiecare lună! După ce ai auzit Hitul cu Bani la Europa FM ai la dispoziţie 10 minute pentru te înscrie în concurs, trimiţând un SMS la numărul 1721 (SMS cu tarif normal, valabil în reţelele de telefonie mobilă Vodafone, Orange, Cosmote) cu textul HITUL CU BANI, urmat de numele şi oraşul în care asculţi Europa FM.

Exemplu SMS valid: HITUL CU BANI, Andrei Andrei, Iaşi

Fiecare Hit cu Bani este precedat de un jingle care-ţi reaminteşte cum te poţi înscrie în concurs. Pentru a te ajuta şi mai mult, DJ-ii Europa FM vor anunţa la sfârşitul piesei numele ei şi al artistului. Nu-ţi mai rămâne decât să trimiţi SMS la 1721 în decurs de 10 minute.

Sunt înscrişi în concurs doar participanţii care au trimis SMS-uri valide, ce au fost recepţionate de către Europa FM, în intervalul de 10 minute de la momentul anunţării concursului. La tragerile la sorţi pentru maşini participă toate SMS-urile valide primite de Europa FM până în momentul realizării extragerilor.