Val de surprize pentru George Zafiu, vineri, de ziua lui

Matinalul George Zafiu va fi luat prin surpindere de surprizele pregătite azi de colegii săi, în emisiunea Deşteptarea.

George Zafiu îşi sărbătoreşte vineri, 13 iunie, ziua de naştere, motiv pentru colegii săi, Monica Anghel şi Vlad Petreanu, să-i pregătească mai multe surprize.

Pentru George ziua va începe neaşteptat. Cum primul lucru pe care îl face când vine dimineaţa la radio este să-şi deschidă laptopul şi să intre pe siteul Europa FM, George Zafiu va descoperi un www.europafm.ro altfel, unde toate ştirile sunt despre el. Site-ul special poate fi accesat exclusiv din studiourile Europa FM şi vă veţi bucura şi voi de el imediat după ce George îl va fi descoperit. Construit cu umor, siteul europafm.ro este însă cea mai mică surpriză dintre cele care-l aşteaptă pe George Zafiu.

Primul DJ Europa FM, cel care în urmă cu 14 ani saluta pentru prima dată România de pe frecvenţele Europa FM, va avea parte de o ediţie specială ‘Deşteptarea’, în care nici măcar nu ar putea bănui ce i se va întâmpla. Pregătită de echipa Europa FM mai bine de o lună, emisiunea de vineri îi va testa la maximum lui George Zafiu rezistenţa la emoţii.

Curioşi cum îl sărbătorim pe George Zafiu la Europa FM? Nu rataţi emisiunea Deşteptarea de vineri, de la ora 7:00 la 10:00!

Îi puteţi scrie aici urările voastre sau pe pagina de Facebook Radio Europa FM!

UPDATE: Acum poți vedea și tu siteul special creat pentru George Zafiu. Click aici!