Vacanta in Tara lui Mos Craciun: cat costa un pachet turistic si ce include programul

Programul este unul variat și include safari cu husky sau cu sănii trase de reni.

Dacă ne uităm la termometre, sigur ne vom gândi că iarna nu e departe, iar una din destinațiile de top în perioada sărbătorilor de iarnă este Laponia. În prezent, sunt agenții de turism care vând pachete în Țara lui Moș Crăciun. Costă de la 1.300 de euro de persoană și include biletul de avion (se zboară cu un charter) și transferurile, cinci nopți de cazare cu mic dejun în perioada Crăciunului și o masă festivă.

Programul este unul variat și include safari cu husky sau cu sănii trase de reni, snowmobile, ski. Dar punctul culminant se petrece în Ajunul Crăciunului, când turiștii se întâlnesc cu Moș Crăciun, Crăciunița și spiridușii. Totodată, turiștii sunt așteptați în Satul lui Moș Crăciun.

Alte atracții ce trebuie văzute în Laponia: grădina zoologică, unde pot fi admirate animale de la Polul Nord. Sunt și spectacole de hrănire a animalelor, zone de călărie și un parc special pentru copii. pe de altă parte, adulții pot lua cina la un restaurant din gheață: sunt minus 5 grade Celsius în interior.