Confidenţialitate

Va boxa Mihai Nistor la Doha? – VIDEO

Mihai Nistor vrea să participe şi la Campionatul Mondial din Doha, dar totul depinde de starea lui de sănătate, după cum a declarat luni, în direct la Europa FM, în emisiunea Tribuna 0.

Boxerul Mihai Nistor in studioul Europa FM

Campionatul Mondial de box pentru seniori care va avea loc în acest an la Doha în câteva zile, distanţa dintre competiţii fiind foarte mică pentru recuperarea completă a lui Mihai Nistor.

La începutul anului trecut, cei mai buni pugilişti ai României, Bogdan Juratoni (75 kg) şi Mihai Nistor (+91 kg) au semnat contracte de boxeri profesionişti cu AIBA.

Mihai Nistor a cucerit centura de campion mondial AIBA Pro Boxing la categoria supergrea (+91 kg), săptămâna trecută, într-o gală desfășurată la Hamburg, după ce l-a învins prin KO tehnic în repriza a noua pe germanul Erik Pfeifer, deținătorul titlului.

Mihai Nistor, medaliat cu bronz la Europenele din acest an, și-a îndeplinit un nou obiectiv, titlul mondial, după ce își asigurase calificarea la Jocurile Olimpice de la Rio de Janeiro, ca și adversarul său. Mihai Nistor a devenit al patrulea campion mondial al României la profesioniști (APB este divizia profesionistă a AIBA — Asociația Internațională a Boxului Amator), după Mihai Leu, Leonard Doroftei și Lucian Bute.