US Open: Djokovic, descalificat după ce a lovit accidental un arbitru de linie | VIDEO

Lider în tenisul mondial masculin, Novak Djokovic a fost descalificat, duminică, de la US Open.

Favorit la câștigarea turneului ATP, jucătorul sârb a lovit accidental un arbitru de linie cu o minge în optimile de finală.

Novak Djokovic se duela cu spaniolul Pablo Carreno Busta (27 ATP).

Mingea trimisă de sârb spre fundul terenului a lovit în plină figură femeia-arbitru de linie, care s-a prăbuşit la pământ.

Decizia eliminării lui Djokovic a fost luată de supervizorul turneului, elveţianul Adreas Egli.

Potrivit regulamentului, jucătorii nu au voie să pună în pericol integritatea fizică a arbitrilor.





Ascultă online Europa FM / Descarcă gratuit aplicaţia Europa FM pentru Android sau aplicaţia Europa FM pentru iOS