Urmărește Caravana Europa FM! Află unde împărțim cănile aniversare Europa FM în săptămâna 11 – 17 mai

Caravana Europa FM pornește prin România. De luni, 11 mai, te poți întâlni cu echipele Europa FM chiar la tine în oraș! În fiecare dimineață, Vlad Petreanu și George Zafiu vor anunța în Deșteptarea locul exact unde a ajuns Caravana Europa FM și unde se împart gratuit cănile aniversare Europa FM.

Fiecare cană are un cod unic ce se poate transforma într-o 100 de euro/oră dacă asculți programele Europa FM. Mai mult, dacă ai o cană aniversară Europa FM îți poți mări șansele de câștig dacă îi faci o poză și o încarci pe www.europafm.ro! În fiecare vineri, prin tragere la sorți, premiem cu 100 de euro posesorul unei căni aniversare Europa FM înscrise pe noul europafm.ro!

În fiecare săptămână vom completa pe europafm.ro harta cu următoarele orașe în care ajunge Caravana Europa FM. Urmărește noul europafm.ro pentru a afla când te întâlnești cu echipele noastre și de unde îți poți lua gratuit cana aniversară Europa FM.

Începând de luni, 11 mai, până vineri, 15 mai, Caravana Europa FM va ajunge în următoarele orașe: Cluj-Napoca, Târgu Mureș, Alba Iulia, Brașov, Constanța, Slobozia, Călărași, Giurgiu și Oltenița.

HARTA-LOTERAIA-CANILOR-ANIVERSARE-EUROPA-FM-SAPTAMANA-1

 

Am rezumat în 30 de secunde pentru tine cum se poate câștiga la Loteria cănilor aniversare Europa FM:

 

Articole Similare